Fördelar med mobile print

Alla behöver vi ibland skriva ut viktiga dokument i vissa sammanhang där det inte alltid finns en skrivare tillgänglig. Speciellt när du är på resande fot kan det vara svårt att hitta någonstans att skriva ut. Mobile print är svaret som hjälper både studenter, företag och privatpersoner att förenkla sin vardag. Ständigt kommer det upp nya saker på marknaden och mobile print är inte ett undantag. Du får möjligheten att antingen skriva ut via appen, webben eller e-mejl vilket ger en frihet att snabbt kunna printa ut. Vardagen blir lite lättare och enklare när du slipper oroa dig över tillgängligheten av skrivare.

Mobile print där det enda du behöver är en internetuppkoppling

Mobile print är lösningen

Ofta sliter man håret av sig när bläcket tar slut och det inte finns en annan skrivare i närheten att bruka. Lösningen är mobile print som gör att du kan skriva ut ditt dokument när- och varsomhelst. Det som du behöver är ditt passerkort för att kunna hämta ut det skrivna dokumentet. Du kan skriva ut var du vill och appen stödjer även en mängd olika dokument. Gör livet enklare och mer bekvämt genom att slippa stressen av att ständigt leta skrivare.
Det enda som du behöver för att kunna bruka denna tjänst är en trådlös internetanslutning. När du har en anslutning kan du enkelt dela innehållet vilket gör att appen fungerar utmärkt för att effektivisera kontorets verksamhet. Det spelar ingen roll vilken typ av dokument du har, det kan vara allt ifrån stora PDF-filer med färg till dokument med enbart text. Mobile print klarar av de flesta dokument och kan även skriva ut foton som kommer från din kamera och gör att korten behåller sin färg och kvalité.

Effektivitet och avslappning

Mobile print är det perfekta redskapet för både företag och för den som är på resande fot. Att hålla koll på sladdar och koppla till rätt dator och skrivare kan vara krångligt. Därför är denna app ett utmärkt redskap som ger både dig som privatperson och företag flexibilitet och avslappning. Detta hjälpmedel kan behövas i en annars stressig vardag. Skanna innehåll och få lyxen att kunna dela materialet till övriga på kontoret inom en sekund. Det enda du behöver är att ha appen samt en internetkoppling för att det ska vara möjligt.>
Redskapet passar även studenter som behöver skriva ut sina arbeten. Sekretess är viktigt för många, därför är det endast den som har passerkort som kan komma åt det utskrivna materialet. Med mobile print skrivs det ut när du vill vilket innebär att du bestämmer vilken tid och datum du vill ha det utskrivet. Allt du behöver göra är att skicka det dokument som behöver skrivas ut antingen via mejl, appen eller från webben. Möjligheterna och valen är många med detta redskap och du kommer märka att allt blir mycket lättare.

Samhällets svar på effektivitet

I dagens samhälle handlar allt om att spara tid. Mobile print är svaret som kommer ge dig både avslappning och mer flexibilitet då appen är lättanvänd och kan skriva ut när- och varsomhelst. Det enda du som person behöver för att komma åt dokumentet är ett personligt passerkort. Du kan välja mellan hur du vill skriva ut genom att antingen använda appen, webben eller mejlen. Det här är det perfekta redskapet för företag, studenter och personer som är på resande fot där dokument behöver skrivas ut snabbt.